IGL FlagShip Center

Kenzo kenmerken:

100% silica.
Extreme hardheid, 10H.
4 jaar Officiële garantie door IGL Coatings.
Kenzo applicatie door een IGL Flagship Centre!
Water en vuil afstotend onder een hoek van 120 graden.
Zijdezacht oppervlak.
J’s Car Care is official Kenzo installateur en flagship centre!

Zelfreinigend:

Kenzo zelfreinigende effect is te danken aan zijn verbazingwekkende hydrofobiciteit die afkomstig is van het vermogen van de coating om een ​​zeer lage oppervlaktespanning te creëren. Stof, vuil, boom plantensappen en verontreinigingen zal alleen zitten op de top van de gecoate oppervlak en wordt gemakkelijk weggespoeld met water. Verontreinigingen die erin slaagt om te hechten aan de coatings zijn gemakkelijk te verwijderen, zonder de noodzaak om elke agressieve mechanisch proces te gebruiken.

Glans:

De combinatie van een ervaren Master Paint Correction en Kenzo is de ultieme combinatie die de aandacht trekken wanneer u langs rijdt uw Kenzo gecoate voertuig door de extreme glans.

Bescherming tegen Insecten en vogelpoep:

Dode insecten en vogel poep zijn de vloek van alle lakken. Ze zijn zeer zuur en indien verlaten lang genoeg is, zal het permanente schade aan de lak veroorzaken. Traditionele wassen en kit zijn niet in staat om te beschermen tegen hen. Wat er gebeurt is wanneer ze droogt onder de hitte van de zon en wanneer vocht terug wordt toegevoegd aan hen, de ets proces begint op uw verf. Met Kenzo, dode insecten en vogels poept niet meer in staat om de lak beschadigd als gevolg van de hoge zuurbestendigheid van Kenzo.

Marring Resistance:

Marring gebeurt er als je wast, droogt, of raak je lak. De ontsierende we het hier over hebben zijn zeer fijn en worden ook wel aangeduid als “wervelingen”. Aangezien deze ontsierende opbouwen, ze verminderen de glansgraad van de lak aanzienlijk. Deze ontsierende staat niet toe dat een directe doorgang van het licht door de blanke lak die de oorzaak is van een afgestompt uitstraling aan uw lak. IGL Kenzo is bewezen dat deze marrings mits correct onderhouden en verzorgd. Gedurende de looptijd van Kenzo, is het cruciaal voor uw voertuig door uw geautoriseerde Kenzo Installer te worden gehandhaafd of train je in de juiste wassen technieken.

Exclusiviteit:

Kenzo is alleen beschikbaar voor en uitsluitend geïnstalleerd door IGL Gemachtigde Kenzo installateurs die het hoogste niveau correctieverflaag en de kunst van coaten beheersten. garantie IGL Kenzo’s wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van professionele IGL Kenzo installateurs. Deze garantie wordt gesteld dat Kenzo zal niet bubble, geel, schil, of oxideren tijdens de looptijd van de garantie Kenzo’s.