Lakcorrectie

Ingebrande vogelpoep of boomhars op autolak? Vervelende kras of krassen op de auto? Of heeft u auto krassen opgelopen? Kleine krassen kunnen namelijk d.m.v. polijsten verwijderd worden. Krasverwijdering of lakherstel uit autolak is specialistisch werk.
In de loop der jaren kunnen autolakken dof worden of verkleuren.
Zonlicht, het weer, de wasstraat (wasstraatkrassen), maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige lakbehandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt. Autopoetsen is alijd de moeite waard.
Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van al het vuil en vet ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.
Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!